Waarom lid worden van Businessclub de Gelderse Kring?

Bij Businessclub de Gelderse Kring brengen we ondernemers bij elkaar. Op deze manier willen we de economische bedrijvigheid in de Gelderse omgeving stimuleren. Dit kan zowel vanuit zakelijk oogpunt als vanuit persoonlijk oogpunt. Ben je benieuwd wat Businessclub de Gelderse Kring voor jou kan betekenen? Hieronder lees je over de voordelen van een lidmaatschap.

Bijeenkomsten en activiteiten

De Gelderse Kring geeft je de mogelijkheid om ervaringen en kennis uit te wisselen met andere leden. Tijdens bijeenkomsten en activiteiten zorgen wij voor een ontspannen setting om zaken met elkaar te doen. Deze bijeenkomsten organiseren we minimaal zes keer per jaar. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Dit varieert van een lezing tot een sportieve activiteit of een rondleiding bij een van de leden.

De voordelen van lid zijn

Naast de gezellige bijeenkomsten, levert lid zijn van de Gelderse Kring veel voordelen op:

- Je kan zaken doen met andere leden;
- Je komt in contact met andere ondernemers en managers met verschillende achtergronden en functies;
- Je hebt de mogelijkheid om kennis op te doen en te leren van andere ondernemers;
- Je profiteert van gezellige activiteiten;
- Je kunt jouw bedrijf bij meer dan 100 ondernemers presenteren.

Mentaliteit van de Gelderse Kring

Wat de Gelderse Kring als Businessclub onderscheidt is de manier van denken. Als Businessclub hebben we uiteraard ook doelstellingen en willen we ergens naar toe. Zo staat bij de Gelderse Kring waardevermeerdering centraal. Ons bestuur is altijd op zoek naar personen die waarde kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld in de vorm van contacten en kennis. Daarom verwachten wij van onze leden een open en actieve houding. In ruil daarvoor bieden wij onze leden inspiratie, kennis en krachtenbundeling. En natuurlijk gezellige bijeenkomsten en activiteiten.

Kosten

De kosten van een lidmaatschap bij Businessclub de Gelderse Kring bedragen €1050,- per jaar (excl. Btw). Deze kosten zijn inclusief alle bijeenkomsten. Als nieuw lid krijg je het eerste jaar €350,- korting. Je betaalt dan €700,- voor het eerste jaar lidmaatschap.

Lid worden van Businessclub de Gelderse Kring

Inmiddels heeft de Gelderse Kring al meer dan 100 actieve leden. Wil je ook lid worden van onze Businessclub? Vul dan dit formulier in of neem contact op voor meer informatie.