Over ons
Businessclub de Gelderse Kring is de meest ondernemende businessclub van de regio Ede. Ons ledental schommelt rond de honderd leden. De leden komen niet alleen uit Ede, maar ook uit Veenendaal, Barneveld, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Bennekom, Otterlo, Woudenberg, De Klomp, Arnhem en Leusden.
Wat Businessclub de Gelderse Kring onderscheidt van veel andere businessclubs is de manier waarop ze economische bedrijvigheid wil stimuleren.

Zes tot acht keer per jaar organiseren we een event waarover gesproken wordt. Soms is het een lezing waarbij je geïnspireerd wordt door een spreker. De volgende keer is het een sportieve bijeenkomst waarbij we in een klimbos tussen de takken zwaaien. Bij de Gelderse Kring verrassen we onze leden graag. Een ding is zeker, leuk en leerzaam is het altijd. Voel je je aangesproken, word dan ook lid.

De mindset, waar we als bestuur van de Gelderse Kring naar toe willen is een business club

  • die van haar leden een open, actieve houding vraagt met gedeelde verantwoordelijkheid;
  • die waarde en waardevermeerdering centraal heeft staan. Dit betekent dat het bij de Gelderse Kring niet uitsluitend gaat om geld of uitsluitend gaat om geld of financiële prikkels maar om samen waarde creëren. Het bestuur van de Gelderse Kring is voortdurend op zoek naar de toegevoegde waarde van personen, middelen en processen. Die waarden (in vorm van kennis en contacten) wil het bestuur vervolgens weer beschikbaar stellen aan haar leden. Ondernemers die tijd en expertise willen inbrengen zijn welkom bij de Gelderse Kring;
  • die haar leden in een informele sfeer inspiratie, kennis, krachtenbundeling, verbinding en waardevergroting biedt.

Dit resulteert in een businessclub waar leden lang lid blijven en waar iedereen elkaar probeert te helpen verder te komen.

Lees ook: waarom lid worden van de Gelderse Kring?