Prikbord

Webinar Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseer bijna elke derde dinsdag van de maand een laagdrempelige, kosteloze kennissessie bij ons op kantoor of online. Elke kennissessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Op dinsdag 16 maart is het onderwerp "reorganisatie".

Van voorbereiding tot uitvoering van een reorganisatie aan de hand van negen stappen.

Lees meer  >

Pasen


Bakkerij Snippenberge heeft weer een groot assortiment lekkers voor de Pasen. Voor jezelf, je personeel of klanten. Bekijk het hele assortiment en hoe te bestellen via de link

.bakkerij logo

Lees meer  >

Partycentrum De Molen sluit deuren


Partycentrum De Molen in Harskamp sluit aan het einde van dit jaar voorgoed de deuren. Eigenaren Peter en Cynthia Verburgh vinden dat het tijd is om zich volledig te richten op hun bedrijf HV Catering. Weten wat hun plannen voor de toekomst zijn? Lees gauw verder!

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.