Prikbord

Interactief webinar


Op 11 mei houdt het ondernemerscafé van Thexton Armstrong weer een interactief webinar met als titel: "SWOT in de MKB praktijk" (Strength - Weakness - Opportunity - Threath). Met deze methode koppel je de sterke punten van jouw bedrijf aan de mogelijkheden in de markt waardoor je meer kansen hebt om te groeien. Aanmelden is gratis! Lees verder voor meer informatie.

Lees meer  >

Moederdag


Verras de liefste moeder van de wereld op 8 mei met lekkere Moederdag chocolade en bonbons van De Bakkerij. Bestel online en haal al het lekkers op bij het Pick-up point van De Bakkerij. Lees verder hoe makkelijk het werkt.

.bakkerij logo

Lees meer  >

Partycentrum De Molen sluit deuren


Partycentrum De Molen in Harskamp sluit aan het einde van dit jaar voorgoed de deuren. Eigenaren Peter en Cynthia Verburgh vinden dat het tijd is om zich volledig te richten op hun bedrijf HV Catering. Weten wat hun plannen voor de toekomst zijn? Lees gauw verder!

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.