Prikbord

Partycentrum De Molen sluit deuren


Partycentrum De Molen in Harskamp sluit aan het einde van dit jaar voorgoed de deuren. Eigenaren Peter en Cynthia Verburgh vinden dat het tijd is om zich volledig te richten op hun bedrijf HV Catering. Weten wat hun plannen voor de toekomst zijn? Lees gauw verder!

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Thexton Armstrong Ondernemerscafé


Wim Kerseboom en Michiel van de Watering van Thexton Armstrong nodigen je graag uit om 'online' aanwezig te zijn bij hun Ondernemerscafé 'Winstlekkage' op 26 november. Lees verder om je aan te melden voor dit online ondernemerscafé.
 

Lees meer  >

Aanvullende regelingen voor ondernemers


Gemeente Ede heeft een extra nieuwsbrief verstuurd over aanvullende regelingen voor ondernemers. Deze regelingen zijn alleen bestemd voor Edese ondernemers. Hierin vind je informatie over aanvullende regelingen vanuit gemeente Ede voor Edese ondernemers vanwege het coronavirus. Klik op deze link om naar de nieuwbrief te gaan.

Financiële problemen door het coronavirus


Gerechtsdeurwaarders zien aankomen dat mensen door het coronavirus in de financiële problemen komen. Mkb-ondernemers die ineens hun omzet zien wegvallen, zzp’ers met een lege werkagenda maar ook particulieren die zonder werk zitten: velen van hen hebben nog nooit met een deurwaarder te maken gehad. Met de campagne ‘bellen is oplossen’ willen gerechtsdeurwaarders hen stimuleren snel te bellen met de gerechtsdeurwaarder, zodat de situatie besproken en opgelost kan worden. Dat voorkomt dat hun schulden oplopen. Lees verder wat Schuman hierin voor u kan betekenen.

Lees meer  >

Spreekuur thuis werken met Teams


Het openbare leven in Nederland is voor een groot deel platgelegd. De scholen zijn leeg, net als veel kantoren. Heel veel bedrijven zijn (nog) niet voorbereid op thuiswerken. Effectief thuiswerken leidt tot veel vragen, daarom kun je met je vragen terecht bij CtSIT

Lees meer  >

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.