Prikbord

BMO intermedi-8 (en Arbeids-Conflict-Bemiddeling - Ede) verhuist.


Als jarenlang lid van de Gelderse Kring bekend als altijd ‘zichtbaar aanwezig’ bij de bijeenkomsten, zijn wij nu qua behuizing ook letterlijk nóg beter ‘zichtbaar’.

Recent zijn wij verhuist van de Ericalaan naar de Arnhemseweg 31, hoek Raadhuisstraat, te Ede.
Vanuit ons makkelijk bereikbare nieuwe eigen pand, met eigen parkeergelegenheid, zijn wij de medeleden van onze businessclub en andere relaties zeer graag van dienst op het gebied van Bedrijfs- en Managementondersteuning (BMO) en voor arbeidsconflicten, mediation, begeleiding ontslagzaken etc. Zie desgewenst onze beide websites (www.intermedi-8.nl en www.arbeids-conflict-bemiddeling.nl).

PS: Er zijn in ons pand op de eerste verdieping drie ruimtes beschikbaar voor zakelijke verhuur. Dus wie een geïnteresseerde weet, mag ons graag benaderen.

Tot gauw, Leo van Hoeven

Pasen bij De Bakkerij


Wees er als de kippen bij…..het voorjaar komt eraan en Pasen staat om de hoek. Dé tijd om mensen te verrassen met de schattigste haasjes, kippen en kuikens. Bekijk het assortiment op de website en bestel via mail of telefonisch 0318 - 69 00 60.

Lees meer  >

Heb jij een ondernemershart? Een droom? Een visie? Bij Ditters begrijpen we dat de juiste locatie essentieel is om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken. Daarom presenteren wij met trots onze dienst: Ditters Bedrijfsmakelaars.

>>LINK video<<

Bekijk onze website: https://dittersbedrijfsmakelaars.nl/ 

Bij Ditters Bedrijfsmakelaars geloven we in een eenvoudige maar effectieve aanpak: we beginnen met luisteren. En gaan daarna keihard voor je aan de slag. We willen jou en je vastgoedbehoeften écht begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. Of het nu gaat om het vinden van de ideale kantoorruimte, een winkelpand of industrieel vastgoed, wij zijn er om je te begeleiden. En dat is vanaf nu dus óók Ditters.

BDO Familibedrijvenboek


10 jaar familiebedrijvenboek: jubileumeditie ‘Koersen op continuïteit’

Voor het tiende jaar op rij brengt BDO een boek uit. Dit keer niet over één maar zes strategische keuzes met het oog op het voortbestaan van familiebedrijven. We kijken naar de praktijk én de wetenschap.

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.