Prikbord

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Thexton Armstrong Ondernemerscafť


Wim Kerseboom en Michiel van de Watering van Thexton Armstrong nodigen je graag uit om 'online' aanwezig te zijn bij hun Ondernemerscafé 'Winstlekkage' op 26 november. Lees verder om je aan te melden voor dit online ondernemerscafé.
 

Lees meer  >

Cultura is er voor je, ook nu!


Cultura heeft van de Veiligheidsregio een ontheffing gekregen, zodat alle theatervoorstellingen, concerten en filmvoorstellingen door kunnen gaan. Eerder was al bekend dat wij onze activiteiten, mits in achtneming van de maatregelen, kunnen voortzetten. Natuurlijk doen wij er alles aan om het bezoek aan Cultura zo veilig mogelijk te laten verlopen”. Kijk op de site voor de agenda.
Tot snel bij Cultura!


Home

Origineel cadeau van Sinterklaas


Om de thuiswerkers een hart onder de riem te steken, introduceert De Bakkerij brievenbuspakketten. Wie maak jij blij met een brievenbuspakket? Er zijn verschillende pakketten te bestellen, allemaal even lekker. Klik door om te lezen hoe je de bestelling kan doorgeven.
 Met passie gebakken, met plezier verzonden!
Lees meer  >

Vallei Advocaten & Mediators breidt opnieuw uit!


Op 1 september 2020 is Jan-Willem Mouthaan het advocatenteam van Vallei Advocaten & Mediators komen versterken. Jan-Willem is gespecialiseerd in ICT-recht, privacy-recht en contractenrecht. Met de komst van Jan-Willem breidt Vallei Advocaten & Mediators haar specialismen (opnieuw) uit. Naast personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en strafrecht staan wij u nu ook bij op ICT-, privacy- en contractenrecht!. Jan-Willem komt graag een keer kennis maken.

 Advocaat in Ede gezocht? Vallei Advocaten & Mediators!

Alfa Accountants internationale erkenning


Alfa kan zich opnieuw de trotse drager noemen van het B Corp certificaat, een internationale erkenning voor de meest duurzame bedrijven. Met name op het gebied van werknemers behaalt Alfa een score die ver boven het gemiddelde ligt, mede omdat de organisatie voor 100 procent eigendom is van de medewerkers. Vanuit onze vestiging Bennekom zijn we nu ook actief vanuit onze vestiging op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Het IPKW is een bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Als duurzaamste Accountant een plek waar wij ons thuis voelen. Benieuwd naar ons impactverslag? klik op deze link.

Alfa Accountants en Adviseurs

Een Buitenzorg dinerbon als cadeau voor de feestdagen?


Buitenzorg biedt een ideale dinerbon om cadeau te geven tijdens de feestdagen. In december draait het om gezelligheid en samenzijn maar ook vaak om lekker eten. Een culinair cadeau van Buitenzorg sluit hier perfect op aan, informeer naar de mogelijkheden, bel 0318-610313 of mail buitenzorg@buitenzorg.nl. Heidy vertelt u er hier alles over.

Najaarsactie Synensis


Geen zin om de kerstspullen van zolder te halen? Te gaan sjouwen met een kerstboom? Krijg nu een goed gevulde kerstboom cadeau van Synensis! Lees gauw verder hoe je hiervoor in aanmerking kan komen.

Oranjebal Ede - Dit jaar werd het kampioenschap in de... | Facebook
Lees meer  >

Christmas Drive-Thru


Nu bedrijven geen kerstdiner of borrels kunnen verzorgen is de evenementenbrache inventiever dan ooit. Events2Be heeft een vernieuwend concept The Christmas Drive-Thru ontwikkeld. Een bijzondere corona-proof beleving plus kerstgeschenk in één. Laat je medewerkers of klanten in volledige kerstsfeer hun kerstpakket bij elkaar rijden! Boek voor je medewerkers deze leuke kerstverrassing! Hoe werkt het? Lees gauw verder voor de details.

Businessclub de Gelderse Kring

Lees meer  >

Aanvullende regelingen voor ondernemers


Gemeente Ede heeft een extra nieuwsbrief verstuurd over aanvullende regelingen voor ondernemers. Deze regelingen zijn alleen bestemd voor Edese ondernemers. Hierin vind je informatie over aanvullende regelingen vanuit gemeente Ede voor Edese ondernemers vanwege het coronavirus. Klik op deze link om naar de nieuwbrief te gaan.

FinanciŽle problemen door het coronavirus


Gerechtsdeurwaarders zien aankomen dat mensen door het coronavirus in de financiële problemen komen. Mkb-ondernemers die ineens hun omzet zien wegvallen, zzp’ers met een lege werkagenda maar ook particulieren die zonder werk zitten: velen van hen hebben nog nooit met een deurwaarder te maken gehad. Met de campagne ‘bellen is oplossen’ willen gerechtsdeurwaarders hen stimuleren snel te bellen met de gerechtsdeurwaarder, zodat de situatie besproken en opgelost kan worden. Dat voorkomt dat hun schulden oplopen. Lees verder wat Schuman hierin voor u kan betekenen.

Lees meer  >

Spreekuur thuis werken met Teams


Het openbare leven in Nederland is voor een groot deel platgelegd. De scholen zijn leeg, net als veel kantoren. Heel veel bedrijven zijn (nog) niet voorbereid op thuiswerken. Effectief thuiswerken leidt tot veel vragen, daarom kun je met je vragen terecht bij CtSIT

Lees meer  >

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.