Prikbord

Dit jaar bestaat MKBTR 10 jaar en op 7 september organiseren we het MKBTR kennisfestival. Een festival voor en door ondernemers. Op deze dag zijn er 16 workshops/ masterclasses, 6 inspirerende ondernemersverhalen, lekker eten drinken en live muziek. We verwachten zo’n 200 ondernemers te mogen verwelkomen. Meer informatie via https://mkbtrkennisfestival.nl

Lees meer  >

ACV-Groep wint de klantbeleving Award 2023!


De genomineerden voor de klantbeleving Award 2023 werden donderdag 1 juni in het zonnetje gezet in Buitenplaats in Vlaardingen.

En de winnaar is……….ACV-groep/Bedrijven BV uit Ede. Wij hebben glunderend onze prijs in ontvangst mogen nemen. Hoe mooi is het dat onze klanten ons werk op deze manier beoordelen😊. Zo werden zowel onze chauffeurs, accountmanagers en binnendienst beloont met een gemiddeld cijfer van 8.0. Genoeg om onze twee medegenomineerden: Meerlanden en PreZero Nederland voor te blijven.

Clubdiensten viert tinnen jubileum!


Al 10 jaren gebruiken we voor de ledenadministratie het programma Clubdiensten. Naast het overzichtelijke programma hebben ze een uitzonderlijk servicegerichte helpdesk.
Op 7 augustus 2022 jl. bestond Clubdiensten officieel 10 jaar. Een geweldige mijlpaal, vooral ook omdat Businessclub De Gelderse Kring daar een belangrijk aandeel in had. Lees hoe Klazinus 10 jaar geleden hiermee startte en welke rol De Gelderse Kring hierin heeft gespeeld.

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.