Prikbord

Clubdiensten viert tinnen jubileum!


Al 10 jaren gebruiken we voor de ledenadministratie het programma Clubdiensten. Naast het overzichtelijke programma hebben ze een uitzonderlijk servicegerichte helpdesk.
Op 7 augustus 2022 jl. bestond Clubdiensten officieel 10 jaar. Een geweldige mijlpaal, vooral ook omdat Businessclub De Gelderse Kring daar een belangrijk aandeel in had. Lees hoe Klazinus 10 jaar geleden hiermee startte en welke rol De Gelderse Kring hierin heeft gespeeld.

Lees meer  >

MKBTR klaar voor de start


Vanaf 10 oktober heeft MKBTR een nieuwe website, logo en huisstijl. Een nieuwe stap voor een onderneming die niet alleen hun klanten topfit houdt maar zelf ook altijd in beweging is. Daarnaast heeft heeft MKBTR vanaf 14 oktober, Groene Hart juristen uit Gouda overgenomen. Dit betekent dat ze vanaf nu niet alleen op fiscaal, financieel, personeel en strategisch gebied adviseren, maar ook juridisch advies kunnen verlenen. Denk aan arbeidsrecht of het ondernemingsrecht. Lees verder hoe MKBTR hun klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

Lees meer  >

Vier kerst met De Bakkerij


De Bakkerij bakt de lekkerste kerststollen, -kransen en taarten voor de feestdagen. Als attentie voor uw zakelijke relatie, personeel of de (klein)kinderen. Ambachtelijk en vers bereid. Bekijk de folder en bestel online of telefonisch.

Lees meer  >

Lekkers voor Sinterklaas


Ook dit jaar heeft De Bakkerij weer een breed assortiment aan chocolade, banketstaven of ander lekkers voor Sinterklaas. Als attentie voor uw zakelijke relatie, personeel of de (klein)kinderen. Ambachtelijk en vers bereid. Bekijk de folders en maak alvast een verlanglijstje.

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.