Prikbord

minisymposium VPVA


Graag nodigen wij u uit voor ons minisymposium Continuïteit verankerd op donderdag 13 oktober aanstaande.
Een interessante middag waar vermaak en inhoud op boeiende wijze samenkomen. Aansluitend is er volop gelegenheid om gezellig te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Klik hier voor meer info of om aan te melden.

Feestdagen met lekkers van De Bakkerij


De Sint en Kerstman hebben ook dit jaar weer gekozen voor De Bakkerij. Bekijk het vers gebakken Sint- en Kerstassortiment en bestel voor uw personeel of zakelijke relaties. Heeft u thuiswerkers? Dan zijn de brievenbuspakketjes met lekkernijen de uitkomst en een lekkere verrassing.
Ook voor oud- en nieuw koop je het liefst de verse producten van De Bakkerij.
Bel, mail of bestel uw op maat gemaakte relatie- of personeelsgeschenken voor de komende feestdagen.

De Bakkerij altijd lekker, altijd vers!

Lees meer  >

Partycentrum De Molen sluit deuren


Partycentrum De Molen in Harskamp sluit aan het einde van dit jaar voorgoed de deuren. Eigenaren Peter en Cynthia Verburgh vinden dat het tijd is om zich volledig te richten op hun bedrijf HV Catering. Weten wat hun plannen voor de toekomst zijn? Lees gauw verder!

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.