Prikbord

Kristel Jansen van VPVA benoemd tot notaris


Bij Koninklijk Besluit van 2 september 2022 is Kristel Jansen benoemd tot notaris te Ede. Na het afleggen van de eed op 21 december 2022 bij de rechtbank zal zij als notaris bij ons werkzaam zijn.

Wij willen haar benoeming graag samen met u vieren. U bent daarom van harte uitgenodigd om op donderdag 19 januari a.s. vanaf 16.30 uur in de Mauritskazerne in Ede met ons het glas te heffen.

Wij hopen u op 19 januari te ontmoeten! U kunt zich opgeven via de volgende link:

https://vpvanotarissen.nl/kjansen

Lees meer  >

Clubdiensten viert tinnen jubileum!


Al 10 jaren gebruiken we voor de ledenadministratie het programma Clubdiensten. Naast het overzichtelijke programma hebben ze een uitzonderlijk servicegerichte helpdesk.
Op 7 augustus 2022 jl. bestond Clubdiensten officieel 10 jaar. Een geweldige mijlpaal, vooral ook omdat Businessclub De Gelderse Kring daar een belangrijk aandeel in had. Lees hoe Klazinus 10 jaar geleden hiermee startte en welke rol De Gelderse Kring hierin heeft gespeeld.

Lees meer  >

Dit is het prikbord van en voor leden. Heb je nieuws? Laat het ons weten dan plaatsen we het hier.

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.