Aftermovie 13 december Eindejaarsbijeenkomst


Een culinaire reis door de jaren heen in het Openluchtmuseum in Arnhem. Weer een zeer geslaagde bijeenkomst en een mooie afsluiting van 2019.

Video bijeenkomst Smaakpark 12 september


Inloopnetwerkborrel

Regelmatig organiseert het bestuur van de Gelderse Kring een inloop netwerkborrel. Even een informeel moment om te kunnen bijpraten en netwerken met de andere leden. U mag dan ook uw zakelijke contacten meenemen die niet lid van de club zijn.

Wegens de maatregelen die zijn genomen rondom het Coronavirus zal de eerstvolgende netwerkborrel van 16 april 2020 niet doorgaan. Hou je mail of deze website in de gaten voor de nieuwe datum.


Locatie: Wijnbar La Vigna, Nieuwe Stationsstraat 2B, Ede


 

Businessdag 2019


Wat hebben we weer genoten van de jaarlijkse Businessdag. Met ruim 100 leden hebben we een fantastische dag aan zee gehad. Was je er niet bij? Bekijk dan hier het videoverslag.

 

Lees meer  >

Video Gelderse Kring Business Tour 2019


Op 16 mei gingen we met de leden weer op Business tour. Bekijk hier de video van deze leerzame en gezellige bijeenkomst.

Lees meer  >

Video Technova college - bijeenkomst 7 maart


Ruim 90 leden van de Gelderse Kring waren een avondje terug in schoolbanken bij het Technova college. Hier worden vakmensen opgeleid en kregen wij workshops in de diverse disciplines. Bekijk hier de video van deze bijeenkomst.

Lees meer  >

Filmpje Evenement Klimbos Simia 17 mei


17 mei zijn we op bezoek bij ons lid Simia geweest. We hebben een gezellige actieve dag in het klimbos gehad. Bekijk hier het filmpje.

Lees meer  >

Filmpje Evenement 8 maart Zoo&Zo


Op 8 maart hadden we een zeer geslaagd evenement bij Zoo & Zo in Ede.

Druk, gezellig, informatief, afwisselende activiteiten en een zeer goed buffet.

Lees meer  >

Voorstellen kandidaat voorzitter De Gelderse Kring


Bekijk nu het filmpje!

Lees meer  >

Wild in het echt en op het bordje!


De mooiste wildkansel van de wereld - volgens de begeleidende boswachter dan – was deze keer het decor voor de bijeenkomst van De Gelderse Kring. Het aanwezige wild had duidelijk minder zin in contact leggen dan de leden van de businessclub zelf. Doodstil lagen de herten als bruine vlekken zoetjes te herkauwen. Toch waren de beide ‘wildevents’ een dubbel succes: het wild zien en erover horen in de natuurlijke habitat én er later culinair van genieten.

Lees meer  >

Vorm allianties...


...‘Zoek elkaar op, oude rotten en jonge honden’

 

Businessclub De Gelderse Kring is meer dan een businessclub.  De club onderscheidt zich op verschillende manieren. De leden zijn geen lid, maar partner. Ondernemers die betrokken zijn, hun kennis en (bedrijfs)nieuws overdragen en uitwisselen.

Lees meer  >

Terugblikken...


...op een mooi zakelijk jaar voor onze leden

Warme glühwein en erwtensoep. Daarmee werden onze leden voor de ingang van Buitenzorg smakelijk verrast. De kerstinloop was weer als vanouds. Met sfeervolle muziek, lekker eten en fijne zakenrelaties.

Lees meer  >

Bijeenkomst oktober


Enquete, nieuwe leden en een Professor

Vooral de pro-activiteit wordt gewaardeerd, de lezingen scoren hoog, evenals de ‘on tour’-activiteiten en bedrijfsbezoeken waarbij kennis wordt gemaakt bij de verschillende leden/ondernemingen.

Lees meer  >

Opera per Tutti


Verrassende kennismaking met Opera per Tutti

Veel leden en talrijke introducés lieten de bbq en wellicht laatste zwoele nazomeravond voor wat het was om in de Edesche Concertzaal een bijzondere bijeenkomst van de Gelderse Kring mee te maken.

Lees meer  >

Businessdag


Ter land, ter zee en in de lucht...

 

​Ruimtevaart, satellieten, raketlanceringen en een – bijna claustrofobisch – bezoekje aan een ruimtestation, laat staan aan de benauwde capsules waarin Wubbo Ockels en André Kuipers hun ruimtevaart maakten. 

 

Lees meer  >

Motortocht 2016


Zesde Motordag “Gelderse Kring”

16 deelnemers en deelneemsters hadden zich aangemeld op 13 motoren. Rond 9 uur meldden de deelnemers zich aan bij Hotel het Paviljoen in Rhenen.

Lees meer  >

Businessclub per fiets op bedrijfsbezoek


De leden van businessclub De Gelderse Kring fietsten voor de tweede keer in aparte groepen naar verschillende bedrijven op industrieterrein Frankeneng.

Lees meer  >

Kansencarrousel


Inspirerende, stimulerende en vooral nuttige 'Kansencarrousel'

Inspirerend en stimulerend was de bijeenkomst van businessclub De Gelderse kring in ROC A12. "Ik heb zoveel tips, suggesties en adviezen gekregen. Daar kan ik wat mee’’, concludeerden meerdere deelnemers aan de 'Kansencarrousel’. 

Lees meer  >

De Gelderse Kring stoomt op en toont lef


Historische bijeenkomst

Michiel de Ruyter en de scheepvaartgeschiedenis die al eeuwenlang van historisch en handelsbelang is in Nederland, was het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst van businessclub De Gelderse Kring.  

Lees meer  >

Business to business in optima forma


Wat is er nou mooier en doeltreffender dan twee naburige Businessclubs die - in een fraaie ambiance met lekker eten en drinken - ondernemers van allerlei pluimage uit de regio met elkaar in contact te brengen.

Lees meer  >

Gevarieerd ledenbestand


De Gelderse Kring mag zich verheugen is een zeer gevarieerd ledenbestand. Niet alleen dienstverleners (zoals in vele businessclubs) maar dakbedekkers, loodgieters, drukkers en IT ers zijn lid. U vindt bij ons vele bedrijfstakken vertegenwoordigd.
Interesse om lid te worden? Voor een beperkt aantal leden is nog instroom mogelijk. Informeer bij het secretariaat.

Lid worden?

Adressenbestand Gelderse Kring


Bij het secretariaat of bestuursleden komen regelmatig verzoeken binnen of het mogelijk is het ledenbestand digitaal ter beschikking te stellen.
Volgens de wet bescherming persoonsgegevens is het verstrekken van adresgegevens alleen mogelijk als de betrokkenen hiervoor toestemming geven.

Het bestuur heeft in het verleden besloten om geen adreslijsten van leden aan niet leden te verstrekken.

 

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden als introducé 

Agenda

Bijeenkomst
Rhenen
Bijeenkomst