Nieuws

Nieuwsberichten van de Gelderse Kring

Online wijnproeverij groot succes


 

Lees meer  >

De hele Gelderse Kring bakt!


 

Lees meer  >

Inloopnetwerkborrel

Wegens de maatregelen die zijn genomen rondom het Coronavirus zijn er voorlopig geen netwerkborrels. Houd deze website in de gaten voor nieuwe data.

Lees meer  >

Bijeenkomst 5 maart - Joyce de Ruiter


Wat een indrukwekkende lezing van Joyce de Ruiter! Joyce heeft het Ushi syndroom en inspireert je over zaken als: verandering, wendbaarheid, kwetsbaarheid, leiderschap & samenwerken

Jaarvergadering - 25 jaar Gelderse Kring

Op 16 januari hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering gehouden en ons 25-jarige bestaan gevierd. Bekijk hier het fotoverslag. 

Lees meer  >

Aftermovie 13 december Eindejaarsbijeenkomst


Een culinaire reis door de jaren heen in het Openluchtmuseum in Arnhem. Weer een zeer geslaagde bijeenkomst en een mooie afsluiting van 2019.

Video bijeenkomst Smaakpark 12 september


Bekijk hier de video van de bijeenkomst bij het Smaakpark. 

Businessdag 2019


Wat hebben we weer genoten van de jaarlijkse Businessdag. Met ruim 100 leden hebben we een fantastische dag aan zee gehad. Was je er niet bij? Bekijk dan hier het videoverslag.

Lees meer  >

Video Gelderse Kring Business Tour 2019


Op 16 mei gingen we met de leden weer op Business tour. Bekijk hier de video van deze leerzame en gezellige bijeenkomst.

Lees meer  >

Video Technova college - bijeenkomst 7 maart


Ruim 90 leden van de Gelderse Kring waren een avondje terug in schoolbanken bij het Technova college. Bekijk hier de video.

Lees meer  >

Filmpje Evenement Klimbos Simia 17 mei


17 mei zijn we op bezoek bij ons lid Simia geweest. We hebben een gezellige actieve dag in het klimbos gehad. Bekijk hier het filmpje.

Filmpje Evenement 8 maart Zoo & Zo


Op 8 maart hadden we een zeer geslaagd evenement bij Zoo & Zo in Ede. Druk, gezellig, informatief en een zeer goed buffet.

Lees meer  >

Voorstellen kandidaat voorzitter De Gelderse Kring


Bekijk hier de video waarin de kandidaat-voorzitter wordt voorgesteld.