Wat doet de Gelderse Kring?

Business-to-business

De Gelderse Kring stimuleert regionaal ondernemen door onze leden bij elkaar te brengen en hen op die manier de gelegenheid te geven om kennis en ervaringen uit te wisselen. Ondernemen en netwerken is belangrijk, maar nog belangrijker is dat het op een originele en vooral ontspannen manier gebeurt.

De Gelderse Kring houdt minimaal zes keer per jaar avondbijeenkomsten waar na een actief of informatief gedeelte meestal gezamenlijk wordt gegeten.

Gastsprekers waren onder anderen: Joyce de Ruiter, hoogleraar notarieel en privaat recht Martin-Jan van Mourik en vele andere opmerkelijke mensen. Activiteiten variëren van een Solexrace tot opera, op de fiets naar collega-ondernemers of een lezing over blockchain. Daarnaast organiseert de Businessclub één keer per jaar de Businessdag. Zo heeft de club al eens een bezoek gebracht aan TomatoWorld, Ter Laak Orchids en de Rotterdamse havens en markt.

Om de vijf jaar is er een lustrum reis waarin we met een grote groep leden enkele dagen een stad bezoeken. Plezier staat hierbij voorop.

En de leden zijn actief, ze bezoeken de bijeenkomsten in groten getale. Meestal zijn er meer dan 100 aanwezigen.

Via de businessclub leer je collega-ondernemers of managers uit de regio op een geheel andere manier kennen. Via de Businessclub kan je:

  • Op een ontspannen manier in contact komen met andere ondernemers

  • Je zakelijk en persoonlijk netwerk flink uitbreiden

  • Kennis en informatie uitwisselen

  • Jouw bedrijf bij 100 deelnemers presenteren

Ondernemers en managers kiezen voor de Gelderse Kring uit zowel zakelijk als persoonlijk belang. Ook lid worden?