Businessclub de Gelderse Kring brengt leden bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zakendoen  op een originele en ontspannen manier.

onze leden

Businessclub de Gelderse Kring biedt jou

Ruim 100 actieve leden uit diverse branches

Per lidmaatschap 2 werknemers per bijeenkomst

Minimaal 6 bijeenkomsten per jaar

Aanvullende activiteiten als lezingen, sportieve uitjes, of rondleiding bij een van de leden

word ook lid

AGENDA

Netwerkborrel
De Compaan - Ede

Bijeenkomst Musical '40 - '45
Midden Nederland Hallen

Kerstborrel
Naar de complete agenda

Lustrumreis Valencia


Van 15 tm 17 september waren we in Valencia voor onze Lustrumreis. Met 112 leden genoten we van het prachtige weer, de bruisende stad, het heerlijke eten en elkaars gezelschap. Een onvergetelijke reis waar nog lang over gepraat zal worden.

Valencia grroepsfoto

Videoverslag van Bijeenkomst Ouwehand Dierenpark


Op 23 september hadden we weer een geslaagde bijeenkomst. Dit keer in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Patrick Van Veen gaf een geweldige lezing over "na-apen" met herkenbare situaties op de werkvloer. Natuurlijk sloten we de avond weer af met een heerlijk diner en gezellig samenzijn. Wil je ook weten of netwerken bij de Gelderse Kring iets voor jou is? Meld je dan aan als introducee via deze link.

Online wijnproeverij groot succes

Voor het eerst dit jaar zagen wij elkaar online tijdens de wijnproeverij op 13 december onder leiding van een vinologe. En al is elkaar fysiek ontmoeten leuker, het was een geweldige avond. Heerlijke wijnen en lekkere hapjes in een bomvol kerstpakket. Samengesteld door onze leden. Volop genieten en een mooie afsluiting van dit bijzondere jaar.

De hele Gelderse Kring bakt!

Met de opdracht 'maak je eigen jubileumtaart' gingen onze leden massaal aan de slag. Veel mooie en creatieve taarten waren het resultaat van deze originele actie. Zo blijven we ook op afstand in verbinding met elkaar!

Inloopnetwerkborrel

Een netwerkborrel is een informeel moment om te kunnen bijpraten en netwerken met de andere leden. U mag dan ook uw zakelijke contacten meenemen die niet lid van de club zijn.

De eerstvolgende netwerkborrel die staat gepland is op donderdag 21 april bij Mr. Bojangles in Ede. Wij zijn er vanaf 17:30, kom je ook?

Bijeenkomst 5 maart - Joyce de Ruiter

Wat een indrukwekkende lezing van Joyce de Ruiter! Joyce heeft het Ushi syndroom en inspireert je over zaken als: verandering, wendbaarheid, kwetsbaarheid, leiderschap & samenwerken

Jaarvergadering - 25 jaar Gelderse Kring

Op 16 januari hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering gehouden en ons 25-jarige bestaan gevierd. Bekijk hier het fotoverslag.

Lees meer  >

Aftermovie 13 december Eindejaarsbijeenkomst

Een culinaire reis door de jaren heen in het Openluchtmuseum in Arnhem. Weer een zeer geslaagde bijeenkomst en een mooie afsluiting van 2019.

Video bijeenkomst Smaakpark 12 september

Bekijk hier de video van de bijeenkomst bij het Smaakpark. 

Businessdag 2019

Wat hebben we weer genoten van de jaarlijkse Businessdag. Met ruim 100 leden hebben we een fantastische dag aan zee gehad. Was je er niet bij? Bekijk dan hier het videoverslag.

Lees meer  >

Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer  >

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.

Nieuwste lid
Autobedrijf Theunissen B.V.

Nils Hazeleger

Otterlo

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze eerstvolgende activiteit.

inschrijven als introducé

Bestuur

Maak kennis met het bestuur van Businessclub de Gelderse Kring!

Lees meer

naar prikbordnaar leden