Bijeenkomsten hervat

Met de versoepelingen rondom het Coronavirus gaan we langzaamaan onze activiteiten weer oppakken. Dat doen altijd met de grootste zorg en conform de laatste regels. Alleen op die manier kunnen we elkaar weer veilig ontmoeten. Hou onze agenda in de gaten voor de planning. We hopen jullie snel weer te zien!

Welkom


Businessclub de Gelderse Kring wil ondernemers in het Gelderse met elkaar in contact brengen. Dit doen we door events te organiseren waarbij bedrijven, instellingen en overheden elkaar ontmoeten.

Wat Businessclub de Gelderse Kring onderscheidt van veel andere businessclubs is de manier waarop we de economische bedrijvigheid willen stimuleren. Door zeer afwisselende events te organiseren maken we netwerken wel heel erg leuk. Wil je dat een keer beleven? Kom gerust een naar een event, aanmelden kan via dit formulier.

lees meer >

Aftermovie 13 december Eindejaarsbijeenkomst


Een culinaire reis door de jaren heen in het Openluchtmuseum in Arnhem. Weer een zeer geslaagde bijeenkomst en een mooie afsluiting van 2019.

Video bijeenkomst Smaakpark 12 september


Inloopnetwerkborrel

Regelmatig organiseert het bestuur van de Gelderse Kring een inloop netwerkborrel. Even een informeel moment om te kunnen bijpraten en netwerken met de andere leden. U mag dan ook uw zakelijke contacten meenemen die niet lid van de club zijn.

Wegens de maatregelen die zijn genomen rondom het Coronavirus zal de eerstvolgende netwerkborrel van 16 april 2020 niet doorgaan. Hou je mail of deze website in de gaten voor de nieuwe datum.


Locatie: Wijnbar La Vigna, Nieuwe Stationsstraat 2B, Ede


 

Businessdag 2019


Wat hebben we weer genoten van de jaarlijkse Businessdag. Met ruim 100 leden hebben we een fantastische dag aan zee gehad. Was je er niet bij? Bekijk dan hier het videoverslag.

 

Lees meer  >

 

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden als introducé 

Agenda

Bijeenkomst
Rhenen
Bijeenkomst