Rewardbonnen!


De Businessclub de Gelderse Kring beloont het aanbrengen van een nieuw lid door een lid met een Rewardbon. De Rewardbon heeft een waarde van € 50,00. Lees gauw verder!

Lees meer
 

Kennisdeling bij Van Veen Advocaten


Van Veen Advocaten organiseert iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij hen op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek. Via deze link kunt u de onderwerpen die behandeld worden bekijken en u aanmelden.

Heideweek BBQ bij - zaterdag 24 augustus 2019


Boschland accountants in Ede nodigt jullie uit om samen te komen kijken naar feestelijke optocht van de Heideweek. Het thema dit jaar is ‘Heideweek geeft je vleugels’, dus wij verwachten er wel wat van! Lees verder hoe je je kunt aanmelden voor de BBQ op 24 augustus as.

Boschland accountants in Ede nodigt jullie uit om samen te komen kijken naar optocht van de Heideweek. Het thema dit jaar is ‘Heideweek geeft je vleugels’ , dus wij verwachten er wel wat van! Lees gauw verder hoe je je kunt aanmelden voor de gezellige BBQ op 24 augustus as.

 

Onze nieuwe leden

Synensis Uitzendbureau
Rob Marks

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken? Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden als introducé 

Agenda

Jaarlijkse ledenvergadering
De Hoefslag, Barneveld
Bijeenkomst
De Fietser, Ede